מערך המזון

בענף המזון כ20 עובדים.


שעות הפתיחה של המקום הן 6:00-15:30 ומשמרת ערב (ארוחת ערב)

 17:00-21:00

קולינאריה - המזון הוא ביתי ומוגשות בכל יום חול עד 1200 מנות לאוכלוסיית הקיבוץ , מגיל הרך דרך עובדי נטפים, תלמידי בית הספר היסודי ועד הסביונים 


האוכל בחדר האוכל הוא בריא המטבח נמצא בליווי של תזונאית. ישנה טבחית ספציפית שמיועדת אך ורק לבישול מנו צמחוניות. 

עובדי המטבח עוברים השתלמויות, כולל סיורים במלונות ים המלח.

עובדים הענף מאוד מסורים, עם כוח ספיגה גבוה מאוד, יכולת שירות טובה ומוסר עבודה.